AnĂșncio

Fast and Furious 7 filmen

Fast and Furious 7 filmenFast and Furious 6, vilken Àr planerad att ha premiÀr i maj 2013, var tÀnkt att bli den sista filmen i Fast and Furious serien. Men det lÄter som om det kommer att bli en till film. Ja, vi kan hoppas pÄ att fÄ se Fast and Furious 7! Universal Pictures övervÀger sannerligen att filma F&F 6 samtidigt som Fast and Furious 7: allt för att mjölka konceptet sÄ mycket de kan medan de har publikens stora intresse.

Fast and Furious 7 Trailer

FrÄn vad jag har hört kan Fast and Furious 7 komma att bli en uppföljare av hÀndelserna i Fast and Furious 6, men det Àr Ànnu inte ristat i sten: Manusförfattaren Chris Morgan jobbar pÄ idéer för storyn.

Om premiÀren för Fast and Furious 6 Àr planerad till maj 2013, antar jag att vi kommer att fÄ se Fast and Furious 7 i maj 2014.

NÄgon idé vad Fast and Furious 7 kommer att handla om? Kommer de att överbrygga gapet med Tokyo Drift? Dela med dig av dina tankar hÀr nedan!

Hur som helst, stanna hos oss för mer information om filmen Fast and Furious 7 allt eftersom detaljerna kommer att klarna.
:)


Comments are closed.